Bedste Øjenbrynsfarve - se top 12

Priser og lagerstatus på nedenstående øjenbrynsfarver er senest opdateret i dag (20/07 - 2024) kl. 09:06

Du er landet på Øjenbrynsfarve.dk, det helt rigtige sted at finde øjenbrynsfarver. Vi har udvalgt 12 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det øjenbrynsfarve tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 12 forskellige øjenbrynsfarver fra 1 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Refectocil Browista Tool Kit

Refectocil Browista Tool Kit

199 kr.

119 kr.

Billede af RefectoCil (NR. 1.1) Grå - 15 gr.

RefectoCil (NR. 1.1) Grå - 15 gr.

59 kr.

44 kr.

Billede af RefectoCil eyelash and eyebrow tint 1,1 graphit 15ml

RefectoCil eyelash and eyebrow tint 1,1 graphit 15ml

89 kr.

29 kr.

Billede af RefectoCil (NR. 3.1) Lysebrun - 15 gr.

RefectoCil (NR. 3.1) Lysebrun - 15 gr.

59 kr.

45 kr.

Billede af RefectoCil Oxidant Liquid 3% 100 ml

RefectoCil Oxidant Liquid 3% 100 ml

59 kr.

45 kr.

Billede af RefectoCil Tint Remover 150 ml

RefectoCil Tint Remover 150 ml

139 kr.

110 kr.

Billede af RefectoCil eyelash and eyebrow tint 2 blue black 15ml

RefectoCil eyelash and eyebrow tint 2 blue black 15ml

89 kr.

29 kr.

Billede af RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 3.1 Light Brown 15 ml

RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 3.1 Light Brown 15 ml

89 kr.

39 kr.

Billede af Beter Brows & Lashes Instant Øjenbrynsfarve - Brown

Beter Brows & Lashes Instant Øjenbrynsfarve - Brown

86 kr.

Billede af Refectocil - øjenbrynsfarve - Natural Brown 3

Billede af Refectocil oxidant 3% 10 vol. Cream 100ml

Refectocil oxidant 3% 10 vol. Cream 100ml

49 kr.

Billede af Refectocil - øjenbrynsfarve - Pure Black 1

4 grunde til at du kommer til at elske øjenbrynsfarve

Er du en person, som går meget op i dit udseende? Det er måske både fordi, at du godt kan lide at vise den bedste side af dig selv, og fordi du godt kan lide at nørde med en masse forskellige makeupprodukter. Hvis det er tilfældet, er du helt sikkert opmærksom på, at en af de helt store trends lige nu er flotte, naturlige øjenbryn.

Og hvis du gerne vil have naturligt flotte øjenbryn, så bliver øjenbrynsfarve din nye bedste ven.

Der er rigtig mange fordele ved at begynde at farve sine øjenbryn permanent med øjenbrynsfarve. Her får du 4 grunde til, at du kommer til at elsker øjenbrynsfarve - når du først er begyndt at bruge det, er det svært at stoppe igen.

Indram ansigtet og fremhæv nye sider af dig selv

Grunden til at der er rigtig mange, som vælger at farve deres øjenbryn permanent, eller få dem farvet professionelt, er simpelthen, at øjenbrynene indrammer ansigtet rigtig flot. Den rette form og farve på dine øjenbryn kan åbne dit ansigt op på en helt ny måde, så det faktisk bliver muligt for dig at fremhæve de dele af dit ansigt, som du synes er flottest.

Hvis du engang imellem har prøvet at farve dine øjenbryn med øjenskygge, gel eller lignende, har du sikkert også opdaget, at dit ansigt kommer til at fremstå helt anderledes - der kan du selv se, at det faktisk gør en ret stor forskel.

Slut med at have det dårligt med for lyse bryn

Permanent øjenbrynsfarve er helt sikkert også noget for dig, som er født med meget lyse øjenbryn, og som ikke er helt tilfreds med dette. Som nævnt tidligere kan det fremhæve nogle af de flotte vinkler i dit ansigt, hvis dine bryn også er mere markerede, så hvis du ikke fra naturen side har øjenbryn, som er tydelige, kan du altid gøre noget ved, hvis du ikke er helt glad for det, du allerede har.

Der er bestemt ikke nogen skam i at farve sine øjenbryn permanent, hvis det er det, der skal til, for at du får det bedre med dig selv. Og hvis du pludselig får lyst til at have helt lyse øjenbryn igen, kan du lade farven gå ud eller vælge at afblege brynene. Permanent øjenbrynsfarve holder kun i nogle uger, så det er ikke noget, der varer evigt - du kan altid fortryde.

Slip for at farve brynene hver dag

En anden god grund til at komme i gang med at farve sine øjenbryn permanent er, at man ikke behøver at bruge tid på at tegne øjenbrynene op hver dag. Mange af dem, som endnu ikke er begyndt at farve brynene permanent, bruger sikkert øjenskygge eller makeupblyanter til at tegne øjenbrynene op - det kan også være fint, men hvis man ikke har helt styr på det, er det både tidskrævende og kan komme til at se lidt unaturligt ud.

Hvis du derimod får farvet øjenbrynene permanent vil du opnå et meget naturligt udtryk, og fordi øjenbrynsfarven netop holder i et godt stykke tid, behøver du ikke at bruge tid på at tegne brynene op hver morgen.

Naturlige øjenbryn er moderne

En sidste grund til at du bør prøve dig frem med øjenbrynsfarve er, at det faktisk er ret moderne at have flotte og tydelige bryn. Efter at modeikoner og filmstjerner som Cara Delevingne og Lily Collins med selvsikkerhed har rocket store og fyldige bryn, er det også noget, som er blevet meget moderne.

Brynene skal gerne være naturlige, men også lidt fyldige, og her kan man måske bruge lidt hjælp fra øjenbrynsfarve til at opnå et sådant resultat.

Tre gode argumenter for at shoppe online

Der bliver bestilt øjenbrynsfarver online fra hundredevis af forskellige mennesker hver dag - og derfor har vi lavet øjenbrynsfarve.dk til at hjælpe med købene.

Man behøver knap nogle argumenter for at købe online - men alligevel har vi samlet 3 af de bedste.

Når du har tid kan du shoppe din øjenbrynsfarve online

Skal du handle i en fysisk butik er du tvunget til at få det til at passe ind deres åbningstider. Det er dig der tilpasser dig dem. Har du en halv times frokostpause og kan lige nå ned til butikken? Håb at der ikke er andre der har samme ide og køen ender med at æde din pause.

Har du fået tidligt fri fra arbejde en dag? Så kan du vælge mellem at hente børnene tidligt og have en hyggelig eftermiddag eller få købt de mange ting du mangler i butikkerne. Bestiller du online undgår du at skulle tilpasse sig. Du kan købe din øjenbrynsfarve når du har tid til at bestille, og så bliver den sendt til en pakkeboks hvor du kan hente den når du har tid.

Du sparer tid

Når du køber online sparer du. Du sparer som regel penge, for typisk vil en øjenbrynsfarve være billigere på nettet end i en almindelig butik der har mange flere omkostninger. Men måske endnu vigtigere, så sparer du tid.

Og tid er penge. Hvis du kan blive en halv time mere på arbejdet fordi du ikke behøver skulle forbi centret har du faktisk både sluppet for en stresende tur og tjent flere penge. Og derfor skal du købe online.

Når du handler er det uden stress og jag

Handler du øjenbrynsfarver hjemmefra har du alt tid i verden til at finde den rigtige model.

Det er rart at sidde i sofaen, du kan drikke noget lækkert imens, og det kan faktisk være helt hyggeligt. Brug for 10 minutter til at beslutte dig? Intet problem, du sidder jo i din egen hyggeligt stue. Det er i skarp modsætning til at købe øjenbrynsfarven i en butik. Her er der ikke rart, og 10 minutter er en evighed at stå og overveje. Og når du så endelig har besluttet dig skal du oså lige huske de 10 minutters kø ved kassen.

Vi kan også anbefale at du besøger vores anden portal navlepiercing.dk. Ud over øjenbrynsfarve.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på øjenbrynsfarve.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 235 produkter fra mere end 21 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 440 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:06:38.

2
Produkttyper
235
Produkter
21
Forhandlere
440
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.